Begeleiding en trainingspakketten 2018

Het nieuwelingen- en juniorenpakket heeft reeds zijn nut bewezen.  De afgelopen jaren zijn hier al zeer goede renners uit voortgekomen.  Om maar enkele namen te noemen: Thibaut Ponsaerts, Arne Bauters, Arno Waeyaert, Tuur Dens en Domien Sterckx.   

Ook in 2018 organiseert Powerzone trainingspakketten voor nieuwelingen en junioren. Ontwikkeling, gezonde groei , sport- en fietsplezier staan centraal voor de jeugdcategorieën.  Elk jaar sterker worden en verbeteren is het hoofddoel.  Bij de nieuwelingen ligt het accent op een brede basisontwikkeling. Vanaf de junioren kan er al individueler in een bepaalde richting worden gestuurd.

Vanaf belofte gaat het accent meer op prestatie liggen.  De sterke punten uitbuiten wordt belangrijk zodat je kan scoren in de wedstrijden die het best bij je profiel aansluiten.  Een individuele aanpak is hiervoor aangewezen.

Heb je interesse in een trainingspakket met kwalitatieve trainingen en deskundige begeleiding voor nieuweling of junior?  Kom dan zeker naar de Powerzone infoavond op vrijdag 6 oktober 2017 om 19u30.  Ward geeft je uitvoerig uitleg over wat je kan verwachten.

Wil je een gerichte individuele aanpak op maat?  Neem dan contact op met Ward en hij helpt je graag verder.  Je kan Ward mailen op ward@powerzone.be of bellen op 0478/466950.  Individuele begeleiding verzekert je ook van deelname aan de georganiseerde trainingen.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.