Duotijdrit Circuit Zolder 13/9/2014

Vandaag konden we een kleine honderd duo’s (99!) verwelkomen op het Circuit van Zolder voor een duotijdrit van jonge renners en hun ouders. We hebben genoten van de grote opkomst, jullie strijdlust en enthousiasme (en jullie geduld bij de inschrijvingen. Dank daarvoor). We hopen dat jullie genoten hebben van de sport op het veilige circuit van Zolder onder een schitterende nazomerzon. Hieronder vinden jullie de tijden, opgedeeld per leeftijdscategorie. We maakten ook een apart onderverdeling per categorie (jongens/meisjes met heren/dames).

De tijden vinden jullie in het pdf document Duotijdrit Circuit Zolder 13_09_2014

Onze foto’s staan op de Powerzone Facebookpagina en zijn voor iedereen zichtbaar, ook niet Facebook-gebruikers, via deze link.

Dankjewel aan zoveel jongelingen, welkom aan heel wat nieuwsgierige meisjes en jongens die van de wielersport kwamen proeven en proficiat aan ons enige volledig vrouwelijk team Anna en Liesbeth.

Dank ook aan al onze helpende handen en de sponsors KBC, Veiling Borgloon en Lotto voor de geschenkjes.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.