Groepssessie Stabilisatie

Een gezond atleet werkt aan de ontwikkeling van zijn hele lichaam. Rug- en buikspieren worden al eens vergeten door sporters die vooral hun beenspieren trainen.
Wist je dat een goede fitheid van het hele lichaam blessures en vervelende kwaaltjes (zoals rugpijn) kan voorkomen?
In de oefenruimte van Powerzone kan je onder begeleiding van een kinesist spierversterkende oefeningen komen aanleren. Omdat het motiverender is om in groep te oefenen, organiseren we verschillende keren per week een groepssessies.

Voor wie? Voor alle sporters die vooral hun beenspieren trainen (renners, voetballers, enz).  Voor iedereen die een uur in groep wil trainen aan zijn/haar volledige lichaam.

Wanneer?

  • maandag van 19u tot 20u
  • maandag  van 20u tot 21u
  • donderdag van 19u tot 20u

Meebrengen? handdoek, drinkbus.
Prijs?  Tienbeurten kaart aan 60 euro.

INSTAPSESSIE STABILISATIE: MAAK VRIJ KENNIS MET ONS

Op 09/11 organiseert powerzone een avond om kennis te maken met stabilisatie training.  Ben je nog niet overtuigd van het nut, geraak je zelf moeilijk gestart?  Kom dan die avond gratis een sessie meedoen.  Bevalt het je, dan kan je daarna bij instappen in de stabilisatiesessies.

Er zal een sessie doorgaan om 17.30u, 19u en 20.30u. Er wordt geen beginniveau gevraagd, iedereen met interesse is welkom. 

Er wordt gevraagd om op voorhand in te schrijven.  Dit kan door een mail naar ward@powerzone.be

 

 

 

 

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.