Heist Zuiderkempen vertrouwt op Powerzone

Er waait een frisse wind bij wielerclub Heist Zuiderkempen. De club zet hoog in op de sportieve begeleiding van zijn renners. Nieuwelingen en junioren kregen de kans om met steun van de club in te tekenen op de groepsbegeleiding van Powerzone. 7 Nieuwelingen en 2 junioren maken dankbaar gebruik van het aanbod.

Het nieuwelingen- en juniorenpakket is inmiddels van start gegaan.  De renners hebben het naar hun zin op training, zelfs al verloopt die momenteel nog zonder koersfiets. Lopen, springen en coördinatieoefeningen staan op het menu tot eind december en dat wordt gesmaakt. Een paar Heist-Zuiderkempen boys proefden eind november van  duathlon in Herentals. De boodschap van een goede algemene ontwikkeling met ruime afwisselingen in de winter is goed doorgedrongen bij renners en bestuur. Het wordt ongetwijfeld een mooi seizoen voor de club.

Powerzone dankt de club voor het vertrouwen en kijkt uit naar speelse en leerrijke trainingsmomenten. En uiteraard naar een schitterend seizoen. #forzaheistse

www.kwheistzuiderkempen.be 

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.