Kadotips van Powersint en Cyclingkerstman

In plaats van bergen chocolade op 6 december en hoge wielen onder de kerstboom doen Sinterklaas en de kerstman een gezonde en slimme suggestie. Eentje waar jeugdige renners meer deugd van zullen hebben. Voor competitierenners geven zij kortingen op trainingsmateriaal en testen. Powerzone biedt op hun aanraden hetvolgende aan:

  • Voor de nieuwelingen die willen starten met trainen op hartslag of die toe zijn aan een nieuwe fietscomputer: 10% korting op een Garmin toestel.
  • Voor de junioren die willen starten met trainen op vermogen:  10% korting op een vermogensmeter van Powertap, Stages of Garmin Vector.
  • Voor de nieuwelingen en junioren: 110 euro ipv 130 euro voor een inspanningstest bij Powerzone.

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over een fietscomputer of een vermogensmeter? Ward Vermeulen staat jullie graag te woord elke donderdag om 20u.
Meld je even aan via een mailtje naar ward@powerzone.be zodat hij weet dat je komt. Een afspraak op een ander moment kan ook.

De actie is geldig op alle aankopen voor eind januari 2015. Breng je competitievergunning mee.

Foto en shirt: Het is koers.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.