Powerzone crossers in hun nopjes

Op het PK veldrijden te Hoegaarden pakte Witse Van Rillaer zilver bij de eerstejaars nieuwelingen.  Hij werd  10de in de einduitslag.  Een week later trok Witse de goede lijn door en pakte een 9de plaats in Hermalle Sous Huy.

Yoran Arnoets, een trouwe bezoeker van de stabilisatiesessies op maandag, pakt zilver bij de 2de jaarsnieuwelingen.  Hij werd 11de in de einduitslag.  Een week later in Hermalle Sous Huy deed hij hetzelfde nog eens over.

Aron Arkesteyn, 2de jaarsnieuweling, zet al enkele weken een goede reeks neer met achtereenvolgens een 6de plaats in Nossegem, een 10de plaats in Eversel, een 15de in Zonhoven, een 8ste in Zelzate en een 6de in Hermalle Sous Huy.

Tweedejaarsnieuweling Joni Soetaerts komt ook op dreef en reed de laatste weken een 10de plaats in Nossegem, een 11de plaats in Zelzate, een 11de plaats in Niel, een 8ste plaats in Hoegaarden en een 5de plaats in Hermalle Sous Huy.

Komaan boys! Verder blijven werken en genieten van de sport zoals jullie bezig zijn.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.