Powerzone tijdrijders laten van zich horen in Vlaams-Brabant

Powerzone bereidde heel wat jeugdrenners voor op het provinciaal kampioenschap tijdrijden in Vlaams-Brabant.  Zowel nieuwelingen als junioren trainden met een gezonde motivatie voor deze discipline en namen deel met ambitie.

Bij de eerstejaars nieuwelingen reed Jules Jordens naar een 18de plaats, Jens Matthijs pakte een 26ste plaats.

Arno Waeyaert reed bij de 2de jaars nieuwelingen de 3de tijd.  Lucas Lansbergen en Jarne Van Cauter reden respectievelijk naar een 19de en 20ste plaats.

Bij de junioren reed Kamiel Vanderborght op een gewone koersfiets in zijn eerste individuele tijdrit ooit naar de 3de plaats.  Thibaut Ponsaerts strandde op minder dan een seconde van het podium op de 4de plaats.  Verder eindigde Sander Doggen op de 11de plaats.  Niels Delanghe eindigde 26ste.

In voorbereiding naar de ploegentijdrit begeleidde Powerzone het Wim Ruelens Lotto Olympia team met specifieke ploegentijdrittrainingen.  Bij de nieuwelingen startten er 4 ploegen.  Ze werden respectievelijk 1ste, 2de, 5de en 6de.  Bij de junioren startte er 1 team dat met de overwinning ging lopen.

Een dikke proficiat aan al onze renners.  Voor het geleverde werk. Voor de inzet. Voor de inspanning. Blij om te zien dat elke renner tot het uiterste ging en zijn grenzen probeerde te verleggen.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.