Voedingsadvies

Waarom Voedingsadvies?

Een topprestatie is een combinatie van veel factoren.  Correct trainen is daar een zeer belangrijke factor van.  Hiervoor kan je reeds terecht bij Powerzone.  Als je traint heb je echter energie nodig.  Hiervoor moet je voldoende en correct eten.  Maar hoeveel moet je eten op een trainingsdag, en wat te doen met rustdagen?  Bij Powerzone willen we jullie het totaalpakket geven. Dit kan zowel voor de competitieve atleet als voor de recreatieve sporter. Het advies wordt persoonlijk en op maat gemaakt zodat je voor jou doelen het beste resultaat kan krijgen.

Jasper behaalde na zijn master bewegingswetenschappen en trainer A wielrennen ook het diploma voedings/sportvoedingsconsulent en staat jullie bij om voeding en training op elkaar af te stemmen zodat je tot zo goed mogelijke prestaties kan komen.

GL-voedingsdriehoek

Wat en voor welke prijs?

– Intake met advies: Je overloopt samen met Jasper je huidige voedingspatroon en dit wordt bijgestuurd aan de hand van je doelen, mogelijkheden en trainingen.  Prijs hiervan bedraagt 50€.

– Intake met advies en persoonlijk voedingsschema: Naast de analyse van je huidige voeding, krijg je ook een persoonlijk voedingsschema voor trainingsdagen, rustdagen en wedstrijddagen.  De prijs hiervan bedraagt 80€.

– Opvolg en bijsturingsconsult: Heb je reeds een keer een persoonlijk voedingsschema gekregen bij powerzone en wil je dit nog eens finetunen, dan kan dit via een opvolgconsult.  De prijs hiervan bedraagt 25€.

Contact

Wil u een afspraak maken?  Contacteer dan Jasper op jasper@powerzone.be of 0495/331658