Groepssessies

Actieve groepssessie

Opgelet: De stabilisatiesessies zullen tijdelijk outdoor in het Elzenhof in Aarschot doorgaan Adres hiervan is Nieuwland, 3200 Aarschot.  Afspraak op het grasvels op maandag of donderdag van 19-20u.

We houden ons tijdens deze sessies aan op dat moment geldende maatregelen.  We respecteren de social distance en we starten en stoppen op het afgesproken uur.  De sessies blijven verder zoals jullie ze gewoon zijn

    • Stabilisatieoefeningen

Spierversterkende- en stabilisatieoefeningen werken blessurepreventief. Dat ze nuttig zijn hoeft geen betoog. Maar het vergt wel wat discipline van de atleet om de oefeningenreeksen correct en regelmatig uit te voeren. Powerzone opent zijn deuren verschillende keren per week voor groepssessies onder leiding van een trainer of kinesist.

  • maandag van 19u tot 20u 
  • maandag van 20u tot 21u 
  • donderdag van 19u tot 20u

Meer info.

    • Sessies voor teams

Voor Sportteams stellen we groepssessies, pakketten en trainingen op maat voor. Contacteer ons voor stabilisatiesessies, pistetrainingen, sprinttrainingen en klimtrainingen, voedingsadvies en musculoskeletale screenings.   Jullie kunnen ons contacteren via ward@powerzone.be.

Infosessie

Geregeld geven we bij powerzone infosessies over specifieke sportgerichte onderwerpen.

Bekijk het volledige aanbod hier

Wil je vanuit je club zelf een infosessie laten doorgaan over een bepaald thema?  Dan komen we graag tot bij jullie.  We bereiden een gerichte presentatie met de juiste en meest up to date info voor en geven deze graag op een door jullie gekozen plaats en tijd.  Contacteer ons op ward@powerzone.be voor meer info!