Team

Gek van fietsen? Welkom in ons team!

Wie zijn wij?

ward

Bij Ward Vermeulen (links) zit wielrennen in het hoofd en de benen. Met een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie op zak, heeft hij een grondige wetenschappelijke basis.

Aan de Vlaamse Trainersschool behaalde hij zijn Trainer A diploma. Als coach voor Wielerbond Vlaanderen, trainingsadviseur bij jeugdwielerclub de Demerspurters, Olympia Tienen en persoonlijke trainer van diverse competitierenners bouwde hij praktijkervaring op.
Vandaag is Ward docent aan de Vlaamse Trainersschool.

Met 8 jaar jeugdcompetitie in de benen, weet hij perfect wat afzien is, kent hij de drang om te winnen.  Sinds 2018 verdiept hij zich ook in het triatlongebeuren waar hij zowel atleet als trainer is.   Ward weet dat een doelgerichte aanpak het verschil kan maken.  Reken hierbij nog een constante zoektocht naar innovaties en de best mogelijke aanpak voor een renner.  Ward helpt je met plezier naar topprestaties voor jeugdrenner, elite renner en recreant.  Bij Powerzone is Ward zaakvoerder, trainer, staat hij in voor de inspanningstesten en geeft hij de trainingen aan de renners.

screen-shot-2017-09-01-at-14-52-00

Sinds 2017 maakt  Jasper Vaeck deel uit van het Powerzone team.  Ook hij heeft een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een diploma Trainer A op zak. Jasper verdiepte zich tijdens zijn studies in het optimaliseren van fietsposities. Die kennis, samen met zijn interesse in jeugdwielrennen en ervaring in het begeleiden van competitierenners, maakt van Jasper de geknipte collega voor Ward.  Ondertussen heeft Jasper zich door diverse opleidingen ook bijgeschoold tot voedingsconsulent, wat voor sporters een zekere meerwaarde is.  Ook bij Jasper zit innovatie en het streven naar groei en topprestaties in het bloed.
Of hij zelf ook fietst? Ui-te-raard! Bergop. Bergaf. Keihard. En soms ook traag genietend. Hij begrijpt je.

Binnen powerzone is Jasper zaakvoerder, trainer, bikefitter, voedingsconsulent, neemt hij inspanningstesten af en geeft hij de trainingen aan de renners.

 

Ken maakt sinds 2020 deel uit van ons team.  Hij heeft een Master revalidatiewetenschappen met specialisatie in sportkinesitherapie en manuele therapie.  In het verleden verdiende hij al zijn strepen als kinesitherapeut bij STVV.  Na enkele jaren op zichzelf te hebben gewerkt bij athlete365, begint hij nu een samenwerking met powerzone.  Ken staat voor een optimaal herstel van blessures, preventie van blessures en een actieve aanpak om weer op topniveau te komen.

Wie zoeken we?

Iedereen met een passie voor de fiets!

  • Je hebt weinig tijd om te trainen, maar toch zin om vooruitgang te boeken en wil gestructureerd te werk gaan.
  • Verschillende cols met ronkende namen heb je overwonnen maar nu heb je nood aan een nieuwe uitdaging. We trainen samen onder begeleiding van Ward en Jasper.
  • Als competitierenner heb je misschien een persoonlijke of teamcoach. Kom naar Powerzone voor je inspanningstesten. Breng gerust je trainer mee voor een kennismaking.
  • Je traint met een hartslagmeter en hoort steeds vaker geruchten over vermogens. De wattages over beroepsrenners fascineren je. Je vraagt je af of een vermogensmeter iets voor jou is.
  • Je wil met een groepje vrienden de Ventoux of Tourmalet beklimmen. Hoe maak je het beste van je trainingen zodat de beklimming geen martelgang wordt.
  • Als (jeugd)wielerteam zoek je advies en ondersteuning.
  • Je wil graag beginnen met mountainbike of je denkt dat een koersfiets de ideale ontspanning zou bieden. Hoe ga je van start?
  • Je wil je fietspositie optimaliseren en blessurevrij kunnen sporten.
  • Je wil weten of je goed aan het trainen bent en waar je conditioneel staat.