Team

Gek van fietsen? Welkom in ons team!

Wie zijn wij?

ward

Bij Ward Vermeulen zit wielrennen in het hoofd en de benen. Met een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie op zak, heeft hij een grondige wetenschappelijke basis.

Aan de Vlaamse Trainersschool behaalde hij zijn Trainer A diploma. Als coach voor Wielerbond Vlaanderen, trainingsadviseur bij jeugdwielerclub de Demerspurters, Olympia Tienen en persoonlijke trainer van diverse competitierenners bouwde hij praktijkervaring op.
Vandaag is Ward docent aan de Vlaamse Trainersschool.

Met 8 jaar jeugdcompetitie in de benen, weet hij perfect wat afzien is, kent hij de drang om te winnen.  Sinds 2018 verdiept hij zich ook in het triatlongebeuren waar hij zowel atleet als trainer is.   Ward weet dat een doelgerichte aanpak het verschil kan maken.  Reken hierbij nog een constante zoektocht naar innovaties en de best mogelijke aanpak voor een renner.  Ward helpt je met plezier naar topprestaties voor jeugdrenner, elite renner en recreant.  Bij Powerzone is Ward zaakvoerder, trainer, staat hij in voor de inspanningstesten en geeft hij de trainingen aan de renners.

screen-shot-2017-09-01-at-14-52-00

Sinds 2017 maakt  Jasper Vaeck deel uit van het Powerzone team.  Ook hij heeft een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een diploma Trainer A op zak. Jasper verdiepte zich tijdens zijn studies in het optimaliseren van fietsposities. Die kennis, samen met zijn interesse in jeugdwielrennen en ervaring in het begeleiden van competitierenners, maakt van Jasper de geknipte collega voor Ward.  Ondertussen heeft Jasper zich door diverse opleidingen ook bijgeschoold tot voedingsconsulent, wat voor sporters een zekere meerwaarde is.  Ook bij Jasper zit innovatie en het streven naar groei en topprestaties in het bloed.

Binnen powerzone is Jasper zaakvoerder, trainer, bikefitter, voedingsconsulent, neemt hij inspanningstesten af en geeft hij de trainingen aan de renners.

Wie zoeken we?

We zijn steeds op zoek naar kwalitatieve medewerkers.  Denk je dat je ons team kan versterken als trainer/kinesitherapeut, stuur dan je cv en motivatie naar ward@powerzone.be