Team

Gek van fietsen? Welkom in ons team!

Wie zijn wij?

ward

Bij Ward Vermeulen (links) zit wielrennen in het hoofd en de benen. Met een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie op zak, heeft hij een grondige wetenschappelijke basis.

Aan de Vlaamse Trainersschool behaalde hij zijn Trainer A diploma. Als coach voor Wielerbond Vlaanderen, trainingsadviseur bij jeugdwielerclub de Demerspurters en persoonlijke trainer van diverse competitierenners bouwde hij praktijkervaring op.
Vandaag is Ward docent aan de Vlaamse Trainersschool.

Met 8 jaar jeugdcompetitie in de benen, weet hij perfect wat afzien is, kent hij de drang om te winnen en weet hij dat een doelgerichte aanpak het verschil kan maken.
Tegenwoordig rijdt hij voor zijn plezier en sinds hij traint met een vermogensmeter is dat plezier alleen nog maar gestegen.

screen-shot-2017-09-01-at-14-52-00

Sinds 2017 maakt  Jasper Vaeck deel uit van het Powerzone team.  Ook hij heeft een Master LO & Bewegingswetenschappen (richting Training en coaching in wielrennen) en een diploma Trainer A op zak. Jasper verdiepte zich tijdens zijn studies in het optimaliseren van fietsposities. Die kennis, samen met zijn interesse in jeugdwielrennen en ervaring in het begeleiden van competitierenners, maakt van Jasper de geknipte collega voor Ward.
Of hij zelf ook fietst? Ui-te-raard! Bergop. Bergaf. Keihard. En soms ook traag genietend. Hij begrijpt je.

Wie zoeken we?

Iedereen met een passie voor de fiets!

  • Je hebt weinig tijd om te trainen, maar toch zin om vooruitgang te boeken en wil gestructureerd te werk gaan.
  • Verschillende cols met ronkende namen heb je overwonnen maar nu heb je nood aan een nieuwe uitdaging. We trainen samen onder begeleiding van Ward en Jasper.
  • Als competitierenner heb je misschien een persoonlijke of teamcoach. Kom naar Powerzone voor je inspanningstesten. Breng gerust je trainer mee voor een kennismaking.
  • Je traint met een hartslagmeter en hoort steeds vaker geruchten over vermogens. De wattages over beroepsrenners fascineren je. Je vraagt je af of een vermogensmeter iets voor jou is.
  • Je wil met een groepje vrienden de Ventoux of Tourmalet beklimmen. Hoe maak je het beste van je trainingen zodat de beklimming geen martelgang wordt.
  • Als (jeugd)wielerteam zoek je advies en ondersteuning.
  • Je wil graag beginnen met mountainbike of je denkt dat een koersfiets de ideale ontspanning zou bieden. Hoe ga je van start?
  • Je wil je fietspositie optimaliseren en blessurevrij kunnen sporten.
  • Je wil weten of je goed aan het trainen bent en waar je conditioneel staat.