Team Thailand

Een clubje renners zocht een fietsdoel. De 24h van Zolder hadden ze al op hun palmares staan. De populaire en vaak overbevolkte cyclosportives in Frankrijk hadden ze gezien en van een beetje avontuur waren ze niet vies. Ze zetten hun zinnen op een wedstrijd in Thailand.

In Thailand? vraag je je verwonderd af.
Waarom niet in Thailand! repliceren ze in koor terug.

Een team van verkenners reisde vorig jaar af om zich van de situatie in hun gedroomde fietsland te vergewissen. Van de twijfel die ze bij afreis niet konden verbergen, was bij  terugkeer niets meer te merken. Hun ervaringen werden enthousiast gedeeld: “Thailand is een fietsland! Rennersvoeding is op alle hoeken van de straat te verkrijgen aan voordeeltarieven, het klimaat is fietsvriendelijk en je kan er serieus klimmen. Wat wil je nog meer? We gaan terug en wij nemen er deel aan een wedstrijd!

Team Thailand heeft zich in de zomer van 2015 rustig voorbereid op zijn fietsdoel van oktober. De ene schafte zich een nieuwe fiets aan, de andere verloor wat overtollige kilo’s en alle vier de heren trainen met een vermogensmeter.
Rudi, Jonas, Kris en Koen reisden vol goede moed af naar hun doel: De Masters Tour of Chiang Mai van 23 tot 26 oktober 2015.

Powerzone volgde hun avonturen op de voet. Via de Powerzone facebookpagina krijg je een indruk van hun avonturen.

Powerzone gaat off-road

In 2024 gaat Powerzone een samenwerking aan met de ploeg Bike2Connect. Bike2Connect is een ploeg bestaande uit 2 renners hoofdzakelijk actief in het MTB circuit.